Wie ben ik?

Tja, hier dan even kort en bondig wat over mezelf. Ik ben een senior, die sinds eind jaren zestig groot deel van haar werkzaam leven in de informatica heeft gezeten. Daarvoor heb ik eerst een aantal jaren in het notariaat gewerkt, om als vroege twintiger meer uitdaging te zien in de internationale branch, het wereldwijde. Mijn eerste voorzichtige, professionele stappen in de informatica mocht ik toen al bij IBM ervaren, een stap van enorm belang voor me, blijkt eigenlijk zoals zo vaak achteraf. Kolossale computers van wand tot wand staan nog op mijn netvlies...

Na het lyceum, heb ik verschillende beroepsopleidingen gevolgd, waarvan o.a. shorthand/steno vreemde talen, AMBI I1, engelse MO studie om vervolgens - werkzaam bij twee multinationals/werkgevers - informatica-gerichte opleidingen te volgen met als doel kennis van de eindgebruiker naar een hoger plan te tillen, immers de gebruiker van bijv. een verkoop- of een inkoopafdeling moest immers in het hoe en wat van nieuw te implementeren software begeleid worden. Vervolgens heb ik nog meerdere jaren (vanaf 2000) als docent voor volwassenen voor de klas gestaan. Dit hield met name in het werken met MS Office. Als autodidact ben ik daarna gedoken in het bouwen van websites, wat inhoudt dat je ook kennis van de website talen dient te beheersen. Laatste 4 jaar met name mijn kennis van het italiaans/spaans naar een hoger plan getild, alsmede het bijhouden van wat er op IT gebied plaatsvindt.

Mijn achtergrond

Zoals reeds vermeld, mijn adagio is clean..simple..straight, m.a.w op een duidelijke, heldere manier, zonder overbodig ballast, de a.s. gebruiker van de nieuwste gadgets (smartphones, tablet enz.) stap voor stap te begeleiden én uiteraard indien gewenst, jarenlang opgebouwde kennis met de gebruiker te delen. ..

Waarom?

Ben ook een enthousiaste sportieveling (tennis, golf, fitness/dance), een levensstijl inderdaad voor een juiste balans tussen lichaam en geest. Geinteresseerd in wat zich op onze planeet afspeelt, zowel op economisch als sociaal gebied.

Andere vaardigheden
wie ben ik

Tot slot hier nog wat informatieve links:
Mijn Wordpress blog
Mijn beurspagina
Techzine
Nog één van mijn sites

Links